dilluns, 8 de juny del 2009

El dia desprès del dia D.



Estic contenta, hi ha gent que diu que estar contenta per aquests resultats és de mediocres… que voleu que vos digui! Hem frenat la baixada que anàvem patint de fa uns anys, i havent baixat el número d’eurodiputats i erurodiputades que li toquen a espanya, nosaltres ens quedem com estàvem, 2 eurodiputats i seguim sent la tercera força política de tot l’estat! No està gens malament, podem estar contentes i contents!

I a Menorca… estic que me surt!!! Hem pujat un 0,8% envers les darreres eleccions Europees, tot i haver més abstenció, hem pujat a tots els pobles, excepte des Migjorn. Tenim el millor resultat de les Illes, i aquests resultats, tot i la campanya modesta que hem fet, comparant amb els grans partits, i els boicots que ens han fet alguns mitjans, com per exemple, la televisió menorquina, que va convidar a PP, PSOE, UPYD (????) i a Ume, té nassos!

Així que IU està ben viva! Resistim! I anem a per més!

Gràcies a totes les persones que han dipositat la seva confiança amb nosaltres! Moltes gràcies i a seguir treballant. Crisis de dretes, solucions d’esquerres!

A por ellos IU, a por ellos IU, a por ellos IU, a por ellos IIIIIIIII UUUUUUU!!!!

3 comentaris:

Lluís Prieto Herrera ha dit...

bones, jo crec que mai es de mediocres alegrar-se de resultats amb feina feta.

Per cert, alerta amb lo de ''a por ellos iu'', no sigui que et cobrin drets d'autor.

Salutacions!

Alejandro A ha dit...

No ens enganem, frenar la nostra caiguda és circumstancial. Quan siguin unes generals, haurem de retallar la part del maleit vot útil i a més, devallarem el percentatge de l'abstenció que no ha votat (recordeu que al PP i al PSOE els han deixat de votar, en comparació amb les generals, uns 7 milions de persones). La reacció a l'alça (aquests "brotes verdes") es massa tímida com per ser optimistes de cara al futur.

I ho diré les vegades que facin falta, perquè l'autocomplaença i jo no ens duim massa bé: una força electoral que té vocació de govern, que estigui contenta amb uns resultats inferiors al 5%... és per fer-s'ho mirar. SÓN UNS RESULTATS MEDIOCRES QUE TENEN GUST A VICTÒRIA PERQUÈ EU NO HA TORNAT A BAIXAR.

A veure si deixant de compadéixer-nos ens dona per espavilar una mica.

La vida tiene un tempo ha dit...

Bonu…

Anem a veure… és la primera vegada amb anys, que no perdem representació i açò està molt be! De fa uns anys aquí tot eren baixades. I a Menorca, tot i l’abstenció hem pujat en vots absoluts, no només en percentatge, igual que a altres llocs, i açò esta be. I per una vegada, que ens podem felicitar, no deixaré de fer-ho! Que si! Que tot es millorable, evidentment preferiria està la 5 o al 6 o millor al 10%! Però be, amb els boicots que hem tingut, no està malament. No està malament, aquest fet ens ha de donar forces. Pitjor hagués estat una altre baixada! Ja estava cansada d’haver-me de lamentar, així que…. Si! Estic contenta! El debat pot tenir molts altres punts, com el perquè de la baixa participació, etc.… però be! Jo avui felicit a IU, a EUIB i en concret a EM! Així que… a por ellos IU ( jejejejeje, ja se lo de lo SGAE, però… com va dir en Cayo, “que nos denuncien! No tenemos ni un duro pa pagar la multa” jejejejejejeje) Salut, força i República!

Mafalda

Mafalda
Quanta raó!