dijous, 19 de març del 2009

Que algú faci callar a l’església!!!!

Avortament, preservatius… ( la imatge està treta del diari "El público" )




Per favor!!!!! Algú li pot dir a l’església que es fiqui a fer missa i a promoure la fe i deixi de fer política?!




Es molt fort! Comparem l’avortament amb la protecció de un linx!! Estic morta des susto! No me surten les paraules, es tan fort! Es una demagògia tan gran!
Per parts!
L’anunci és pèssim! Que algú em digui quan s’avortat un bebè d’uns 6 mesos. Desprès el debat de fons sobre l’avortament… L’avortament és un pas més sobre la decisió i la responsabilitat que tenim les dones del nostre cos. Ningú més té dret a opinar sobre el que fem amb el nostre cos "Nosotras parimos, nosotras decidimos" .



El tema de l’edat… clar! Amb 16 anys no ets lo suficient madura per a decidir si avortar o no però ho ets per ser mare… Algú entén alguna cosa????? Ais! És de bojos! ( i dic bojos només, perquè aquesta entitat que és l’església es totalment patriarcal, ses monges tancades i els bisbes, capellans i demés fauna masculina fent declaracions, es que… es que…!)




I tot açò ho lliguem amb els preservatius! Per evitar els avortaments el més eficaç és la prevenció, idò! Preservatius! L’educació, donar informació sobre els mètodes anticonceptius, idò! Preservatius! PREVENCIÓ!
I va el papa i diu que els preservatius son la causa de la SIDA a sud-africa?! Més tonteries! Una rere l’altre! S’estan omplint de glòria, eh?!


Se me passa pel cap escriure tot el discurs polític sobre aquest tema però es que ho veig tan evident! I suposos que si algú llegeix això pensa més o menys igual… així que vos deix flipant en coloringus, com ho estic fent jo!

Mafalda

Mafalda
Quanta raó!