dimecres, 11 de març del 2009

GUAU!!!!!!!

Avui m’he trobat amb aquesta frase i me sembla genial!

"A medio mundo le gustan los perros. Y hasta el día de hoy nadie sabe que quiere decir guau.- Mafalda. Quino "

Un ésser que només diu guau i de normal, ens entenen a la perfecció amb ells/es. Cuiros…molt cuiros…

D’aquí es podem treure moltes conclusions i totes elles diferents i dispars i fins i tot alguna absurda… com poden ser…

  • Som capaços d’entendre’ns amb un ésser que parla un "idioma diferent" al nostre i tothom, arreu del món, li agrada… En canvi la defensa del català, gallec i euskera, arreu del Estat no cau gaire be… Indepes i defensors/es de la cultura propos anar a Madrid i començar a fer guau, vam si així ens fan més cas i ens donen el finançament que ens toca!
  • Si tu estàs amb el teu ca i té la lia, el renyem, el castiguem però passat un ratet, ja estem al seu costat, fent-li carícies i minosures… Si alguna persona, amic/ amiga, company o companya mos la fa… de ben segur que molts/es li guardem, o estem temps a perdonar-li o el deixem de parlar… ????????? Lògic??????? Es absurd!!! Guau, perdonem! I una disculpa amb paraules l’ignorem o ens és més difícil acceptar-la….

Algú entén?! Estem a un món de bojos i boges…. On la comunicació és la gran assignatura pendent, o potser en comptes de la comunicació l’assignatura pendent és el saber escoltar.

També hi ha persones sense ànima que maltracten als animals, els abandonen o….

Potser m’equivoco i les relacions persones/ cans, hi ha vegades que no son tan diferents a les relacions persones/persones, o…..

Mafalda

Mafalda
Quanta raó!