dilluns, 11 de maig del 2009

Al·lucina!

Anem a veure! Si unes jornades es diuen "emporderamiento y liderazgo de la mujer" , vosaltres que enteneu? Que son unes jornades per dones i homes o unes jornades només per dones?

Pot ser estic equivocada…però ho entenc com només per a dones, un espai on les dones puguin treballar les seves habilitats, i les seves eines per moure’s dins aquest món on el patriarcat està al ordre del dia, encara que s’han fet passes, queda molt, però molt per fer.

Idò, resulta que el CJE ( Consejo de la Juventud de españa) no ho veu així, desprès de que la nostra companya Rosana Montalban, inicies aquest espai exclusiu per a dones, la nova comissió permanent s encarregat de fer-les mixtes, i a més a criticar les anteriors davant de totes les entitats, és mes! Va atacar de forma clara a Izquierda Unida.

Me sembla de molt mal gust fer atacs personals, davant de totes les entitats. Denota falta de democràcia i falta de respecte cap a les entitats que formen el CJE. I que sense aquestes el CJE no existiria.

Be, al final les jornades queden mixtes, ja trobarem altres llocs on treballar la soritat entre les dones, ara la petició es canviar el nom. La paraula empoderament és nostre i no hem de deixar que mos la trepitgin!

Soritat companyes!

1 comentari:

Lluís Prieto Herrera ha dit...

Me pareix malament fer coses exclusivament per homes o per dones, segur que hi pot haver gent del sexe contrari interesat.

Això és la meva idea de igualtat, que segur es discutible!

Mafalda

Mafalda
Quanta raó!